Syysvuosikokous ja pikkujoulu 2013

Syksyn viimeinen tapahtumamme oli perinteinen pikkujoulu ja sitä edeltävä vuosikokous.

Tapahtumapaikkana oli kaikesta päätellen viimeistä kertaa Tullihallituksen henkilöstöravintola Vihreä Linja. Kymmenen vuotta meillä on ollut ilo viettää siellä pikkujoulujamme, joten paikka on tullut tutuksi. Toivottavasti löydämme ensi vuodesta eteenpäin uuden, viihtyisän juhlapaikan.

Vuosikokous aloitettiin klo 18.00 ja pikkujoulupuolelle siirryttiin klo 19.00.

Tiia Saaren kvartetti

Tiia Saaren kvartetti

Puheenjohtaja Esko Rautila johdatteli ohjelmaa eteenpäin. Pikkujoulussamme oli pääesiintyjänä Tiia Saaren kvartetti, jossa lauloivat hänen lisäkseen Anne Hätönen, Olli Saari ja Tuomas Heikkinen. Tunnelma oli rennon mukava ja kotoisan keskipohjalaishenkinen! Vapaan sanan kierroksella kuultiin spontaaneja muisteloita menneistä ajoista siellä kotikulmilla.

 

Keskeinen osa illan ohjelmaa oli pikkujouluateria, joka olikin erinomaisen herkullinen. Yhteisesti lauletut joululaulut raikuivat, ja niitä tahditti Jarno Kukkola soittimineen. Arpajaiset kuuluivat jälleen asiaan ja aikaansaivat monta naurun remahdusta, kun arpa lankesi toistuvasti kohti tiettyä pöytää. Aivan sattumalta tietysti!

Yhteisiä pikkujouluja on Helsingin Keskipohjalaiset ry:ssä vietetty jo 63 kertaa, – toki eri kokoonpanoilla. Voi vain ihmetellä sitä joulun taikaa, joka ei tunnu kuluvan vuosien saatossa, vaan tuo yhä uudestaan mukavan ja iloisen tunnelman yhteisen iltamme viettoon.

 

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00