Tapahtumat

Viimeiset menneet Tapahtumat

Kokkotalkoot Seurasaaressa

Seurasaari Seurasaari, Helsinki

Pääsiäiskokon rakentamistalkoot pidetään Seurasaaressa 5.4. klo 16 alkaen. Kokkotalkoissa rakennetaan pääsiäiskokko valmiiksi lankalauantaita varten. Juhlakentältä löytyy kokon rakentamisaineet ja lisäksi luvassa talkooväelle grillimakkaraa sekä juotavaa.

Menoklubin vierailu Designmuseoon

Designmuseo Korkeavuorenkatu 23, Helsinki

Helsingin Keskipohjalaisten MenoKlubin oli puhe vierailla seuraavaksi uudessa kotimuseossa, mutta vierailua joudutaan valitettavasti siirtämään. Sen sijaan jatkamme tutustumista Finnish Designin klassikkoihin ja vierailemme 28.3. Designmuseossa Antti ja Vuokko Nurmesniemi -näyttelyssä. Museon osoite on Korkeavuorenkatu 23. Museossa käy Museokortti. Tervetuloa mukaan! Kokoonnumme aulaan noin klo 16.45. Osallistumme yleiseen ja maksuttomaan opastukseen, joka alkaa klo 17. Opastuksen jälkeen voimme vapaasti tutustua näyttelyyn ja istahtamaan alas museon kahvilaan. Kahvila Café Taito tarjoaa kahvin lisäksi myös luomuviiniä ja olutta.

Yhdistyksen kevätkokous ja tupailta

Vetehisenkuja 4 C 53 Vetehisenkuja 4 C 53, Helsinki

Pidetään yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous jossa käsitellään tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2021. Kokouksen jälkeen pidetään pitkän tauon jälkeen tupailta jossa vieraana kansanedustaja, puolustusvaliokunnan jäsen , Kuhmon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tuomas Kettunen. Tuomas kertoo meille lyhyesti Ukrainan sodasta ja sen heijastuksista meille sekä lisäksi Kuhmon kesästä. Kokoukseen ja tupailtaan on mahdollista osallistua paikanpäällä Eila Rekilän kotona tai etäyhteyden välityksellä. Mikäli tulet paikan päälle niin ilmoita saapumisesta [email protected] niin tiedetään tarjoilun osalta varautua.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00