Tapahtumat

Viimeiset menneet Tapahtumat

Yhdistyksen kevätkokous ja tupailta

Vetehisenkuja 4 C 53 Vetehisenkuja 4 C 53, Helsinki

Pidetään yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous jossa käsitellään tilinpäätös ja toimintakertomus vuodelta 2021. Kokouksen jälkeen pidetään pitkän tauon jälkeen tupailta jossa vieraana kansanedustaja, puolustusvaliokunnan jäsen , Kuhmon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Tuomas Kettunen. Tuomas kertoo meille lyhyesti Ukrainan sodasta ja sen heijastuksista meille sekä lisäksi Kuhmon kesästä. Kokoukseen ja tupailtaan on mahdollista osallistua paikanpäällä Eila Rekilän kotona tai etäyhteyden välityksellä. Mikäli tulet paikan päälle niin ilmoita saapumisesta [email protected] niin tiedetään tarjoilun osalta varautua.

Pääsiäiskokko Seurasaaressa

Seurasaari Seurasaari, Helsinki

Tervetuloa nauttimaan perinteisistä pohjalaisista pääsiäiskokoista Seurasaaren juhlakentälle lankalauantaina 16.4. klo 18.30 alkaen! Lankalauantai oli vanhan kansan uskomusten mukaan vuoden huonomaineisin ilta, jolloin pahat voimat eli noidat ja trullit olivat liikkeellä.Elävän tulen ja kitkerän tuoksuisen savun uskottiin pitävän pahat henget loitolla. Kokkojen polttamisella haluttiin turvata myös hyvä sato ja runsas karjananti.Seurasaaressa sytytetään ensin pienempi narrikokko ja sen jälkeen varsinainen pääsiäiskokko. Lasten toivotaan pukeutuvan tilaisuuteen trulleiksi.Lisäksi kaikilla pääsiäiskokkotapahtumaan osallistuvilla lapsilla on mahdollisuus päästä esittämään lauluja ja runoja. Juhlakentällä on mahdollista grillata omia ...

Lue kokonaan

Kokkotalkoot Seurasaaressa

Seurasaari Seurasaari, Helsinki

Pääsiäiskokon rakentamistalkoot pidetään Seurasaaressa 13.4. klo 16 alkaen. Tarvitset mukaan itsesi ja mukavaa mieltä. Juhlakentältä löytyy kokon rakentamisaineet ja lisäksi luvassa pientä tarjoilua.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00