Helsingin Keskipohjalaisten jäsenkirje 1/23

Tervehdys,

Uusi vuosi on käynnistynyt ja sen myötä myöskin yhdistyksemme puitteissa alkaa tapahtumia olemaan. Lisääkin tapahtumia on varmasti keväälle tulossa ja tiedotamme niistä heti, kun vain paikat, ajankohdat ja mahdolliset vieraat on saatu varmistettua. Hyvää vuoden alkua kaikille ja toivottavasti mahdollisimman monen kanssa näemme vuoden mittaan tapahtumissamme!

Olli Rantakangas
puheenjohtaja
Helsingin Keskipohjalaiset

1) Helsingin Keskipohjalaisten MenoKlubi kokoontuu Kalevalan päivänä, 28.2.

Yleisön toivomuksen mukaan vierailemme tällöin Kansallismuseon Aksel Gallen-Kallela -näyttelyssä.

Kokoonnumme klo 16 Kansallismuseon aulaan ja lähdemme kierrokselle. Jos et ehdi heti paikalle, voit liittyä seuraamme myöhemminkin. Museo on avoinna klo 18 asti. Museovierailun jälkeen istumme hetkeksi alas vaikka Ostrobotnian ravintola Manalaan. Siellä voimme jakaa kokemaamme ja samalla suunnitella kevään ohjelmaa. Tervetuloa mukaan!

Kansallismuseossa voit käyttää Museokorttia.

Jos haluat kysyä vierailusta tai et löydä ryhmäämme Kansallismuseosta, soita Marialle p. 0505650169.

Näyttelystä voi löytyä uutta niillekin, joille Gallen-Kallela on tutuista tutuin taiteilija. Maalausten lisäksi siellä on esillä monipuolisen taiteilijan taidegrafiikkaa, valokuvia sekä hänen suunnittelemiaan huonekaluja, univormuja ja mitaleita. Pariisin Biennalin paviljongin rekonstruktioon voi tutustua videon avulla. Ja onhan joskus hienoa nähdä niitä vanhoja tuttuja töitäkin, kuten tämä Probleemi. https://taide.art/teokset/qXK-CJECrkeBTyzV_tc7LQ/Probleemi-Symposion

2) Yhdistyksen hallitus järjestäytyi 25.1. vuodelle 2023

Yhdistyksen hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 25.1.2023 ja yhdistyksen sääntöjen mukaisesti kokous suoritti toimihenkilövalintoja tälle vuodelle. Tiedot valinnoista löydät nettisivujemme uutisesta kotisivuiltamme: https://helsinginkeskipohjalaiset.fi/helsingin-keskipohjalaisten-hallitus-jarjestaytyi-vuodelle-2023/

3) Jäsenmaksut vuodelle 2023

Yhdistyksen syyskokous päätti jäsenmaksuksi vuodelle 2023 20e/jäsen ja opiskelijajäsenmaksuksi puolestaan 10e/jäsen. Lähetämme jäsenmaksun maksamista varten erillisen maksulapun jäsenkirjeemme mukana helmi-maaliskuun aikana. Tämä jäsenkirje lähetetään kaikille jäsenille postitse.

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00