Lähde tutustumaan Amos Andersonin Kotimuseoon 11.12.!

Helsingin Keskipohjalaisten vierailua tähän Helsingin uusimpaan kotimuseoon on pitkään suunniteltu. Maanantaina 11.12. se viimein onnistuu.
Meille on varattu näyttelyopastus, joka alkaa klo 16.30 ja kestää noin 45 minuuttia. Museon osoite on Yrjönkatu 25, mutta opas on meitä vastassa Mercatorinkujan puolella
(Kukontorin ja Yrjönkadun välissä) museon esteettömällä ovella. Paikalla on oltava viimeistään klo 16.15.
Museosta suurin osa viidennessä kerroksessa ja sinne nousemme hissillä. Kuudennen kerroksen kappeli urkuineen on myös osa museota, mutta kerros ei ole esteetön.
Vierailulle ei tarvitse ilmoittatutua, mutta jos haluat kysyä jotain, soita Marialle p. 0505650169. Tai lähetä sähköpostia kotilamaria(at)gmail.com. Yhdistys maksaa vierailun.
Amos Andersonin (1878–1961) oli huomattava liikemies, lehtikustantaja (Hbl ja mesenaatti. Hänen perusti Konstfundet-säätiön, joka tänä päivänä omistaa esimerkiksi taidemuseo Amos Rexin. Hänen kotinsa palveli vuoteen 2018 asti Amos Andersonin taidemuseona. Nyt entinen koti on entisöity alkuperäiseen 1920-luvun henkeen.
Koska ”pikkujoulumme” on tänä vuonna vasta joulun jälkeen, vierailu on samalla myös yhteinen jouluretkemme. Istahdetaan vierailun jälkeen juomaan joulujuomat.

Tervetuloa mukaan!

Nimike lisätty ostoskoriin.
0 nimikettä - 0,00